dissabte, 25 de febrer del 2012

Formentera encareix un 50% el preu per aparcar al Parc Natural al juliol i agost

La fragilitat de l'ecosistema i l'elevada pressió a què es veu sotmès durant els mesos d'estiu ha empès al Consell de Formentera a encarir el cost d'entrada de vehicles a les platges incloses en el Parc Natural de ses Salines, sobretot entre els mesos de juny a setembre. D'aquesta manera, si fins ara hi havia una tarifa única de quatre euros per cotxe i dos per motocicletes durant tot l'estiu, a partir d'aquest any aquest preu només es manté durant la segona quinzena de maig i la primera de juny i del 16 al 30 de setembre.


A més, es gravarà especialment (fins a vuit euros) l'entrada de quads (vehicles de quatre rodes), per la seva possible incidència, més agressiva, sobre l'entorn protegit. També s'habiliten 13 places per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda i es canvia el sistema per acreditar la residència a l'illa, que permet l'exempció del pagament. A partir d'ara, s'haurà de presentar un document que acrediti aquesta condició dotat d'una fotografia per identificar al seu propietari.


Per a més informació: http://www.diariodeibiza.es/pitiuses-balears/2012/02/25/formentera-encarece-50-precio-aparcar-parque-natural-julio-agosto/539658.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada