dijous, 2 de febrer del 2012

El Govern inverteix 200.000 euros en les depuradores de Vila i Sant Antoni
El conseller de Medi Ambient, Gabriel Company, va informar ahir al ple del Parlament que estan a punt de començar una sèrie d'obres de millora de les depuradores de Vila i Sant Antoni amb un pressupost de 200.000 euros.


En resposta a una pregunta de la diputada del PP Virtuts Marí, el conseller ha explicat que es tracta d'una obres de millora «urgents». En el cas de la planta de Sant Antoni, es preveu el reforç de bigues de l'edifici per evitar la seva ensulsiada. A la depuradora d'Eivissa es projecta la reparació de l'arqueta d'entrada d'aigua a la zona de pretractament i la substitució de sis airejadors existents per oxigenar l'aigua, així com el canvi de la canonada de servei de la sala d'assecat de fangs, entre altres actuacions.


L'empresa adjudicatària de les obres (Socamex SA) també escometrà millores en el sistema principal de bombament de les dues instal · lacions amb la incorporació de noves peces i la millora de les condicions de seguretat i salut en el treball. Els serveis tècnics de ABAQUA contemplen la signatura de dos contractes menors per a altres obres de reparació d'urgència, tant en les plantes d'Eivissa i Sant Antoni com en les de la zona de Santa Eulària, Sant Josep i Sant Joan, amb un pressupost de 30.000 i 59.000 euros, respectivament. Es duran a terme en la primera quinzena de febrer, segons Company.
Informació de la web: http://www.diariodeibiza.es/pitiuses-balears/2012/02/02/govern-invierte-200000-euros-depuradoras-vila-sant-antoni/534893.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada