diumenge, 22 d’abril del 2012

Avui és el dia mundial de la Terra!


El Dia de la Terra és un dia festiu celebrat en molts països el dia 22 d'abril. Aquest celebració va ser iniciada als EUA l'any 1970.

El Dia de la Terra s'ha convertit en un esdeveniment informatiu i educatiu sobre el problemes del medi ambient. Els ecologistes l'aprofiten per avaluar contaminació de l'aire, l'aigua i el sòl, la destrucció dels ecosistemes, els centenars de milers de plantes i animals en perill d'extinció i l'esgotament dels recursos no renovables. Les solucions que proposen per aquests problemes són el reciclatge, preservació de recursos naturals com el petroli, la prohibició d'utilitzar productes químics perillosos pel medi ambient, acabar amb la destrucció d'hàbitats fonamentals com els boscos humits i la protecció de les espècies en perill d'extinció.

S'estima que en el Dia de la Terra estaran participat més de 400 milions de persones en 141 països de tots els continents cada un amb diferents programes, com una forma de conscienciar sobre el que li espera al planeta si no hi ha accions que mitiguin els devastadors efectes.

Més informació: http://www.vanguardia.com.mx/diamundialdelatierranosestamosacabandoalplaneta-1270995.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada