dimarts, 13 de desembre del 2011

La cumbre de Durban aconsegueix que els paisos més contaminants redueixen les emisions de CO2


     Els representants dels 192 països que han assistit a la cimera de Durban han aprovat aquest diumenge prorrogar els compromisos establerts en el Protocol de Kyoto, després de dues setmanes d'àrdues negociacions i en la sessió plenària del segon dia addicional de converses per tractar de salvar la conferència.
    Aquest acord significa que una part dels països desenvolupats hauran de rebaixar les seves emissions de gasos contaminants a l'atmosfera, d'acord amb l'actual Protocol de Kyoto.
    No obstant això, la cimera ha decidit posposar per al proper any la decisió de definir el període de temps en què estarà en vigor de nou el Protocol de Kyoto, ja que el marc temporal estipulat actualment expira el pròxim any.
    No obstant això, la cimera de Durban ha aconseguit que, per primera vegada, els països més contaminants estiguin obligats a prendre accions per reduir les seves emissions i, per tant, alentir el procés d'escalfament global.
    Així mateix, han acordat la creació d'un fons per ajudar econòmicament els països més pobres per lluitar contra els estralls causats per l'escalfament climàtic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada